top of page

ALGEMEEN:

Deze ruime stadswoning is gelegen in de aangename Machariuswijk

(één van Gents meest gegeerde wijken).

Geschikt als gezinswoning of ook perfect geschikt voor studerende kinderen.

Vraagprijs 300.000€*

Bezoekdag: 24 maart.

Enkel op afspraak. 

(* dit is een richtprijs, de verkoper behoudt het recht om elk bod te aanvaarden of af te slaan.)

OMGEVING:

Vlakbij 2 parken, en Portus Ganda, het historisch stadscentrum op 5 min wandelen. Gelegen in een rustige éenrichtingsstraat waar enkel bewoners moeten zijn. 2 straten verder bevindt u zich op de R40, en zo zijn alle uitvalswegen vlot bereikbaar. Dampoort station op wandelafstand.

 

VERBOUWING:

Er werd een plan gemaakt om de verbouwmogelijkheden te exploreren.

Gelijkvloers:

De huidige keuken verplaatst naar binnen, en zo creëert men  een mooie buitenruimte (5 op 4m) Zuid-Westelijk georiënteerd. Resultaat: een ruime open leefkeuken en zithoek grenzend aan zonnig terras. De traprichting wordt omgekeerd om de extra ruimtes achteraan optimaal te benutten.

op de 1 ste verdieping: 

De badkamer verplaatst om

een extra leefruimte met een bureauhoek te creëren. Een schuifraam opent naar het zonneterras met een verhoogd terrasje. De ruime badkamer doet tevens dienst als wasplaats.

 

2 de verdieping: de 3 grote slaapkamers-duplexen- blijven intact.

 

Verbouwkosten worden geschat tussen 75.000 en 100.000 €. 
inder ingrijpende of gefaseerde verbouwingen die dit plan benaderen zijn uiteraard ook een optie om het budget te drukken.

 

Het 3D model kan je hieronder bekijken (via desktop)

-> duurt even om te laden.

BESCHRIJVING:

10 jaar geleden aangekocht. Eerst renoveerden we de eerste en tweede verdieping, met extra aandacht voor isolatie (24cm in het dak) en een energiezuinige gascondensatieketel met buitenvoeler voor de Centrale Verwarming. (EPC is dan ook 162, wat grenst aan nieuwbouw)

 

 

Later plaatsten we tevens een nieuwe badkamer.

 

De benedenverdieping bleef in zijn toenmalige staat en is met een grondige renovatie tot een mooie/lichte gezinswoning om te vormen. Op het gelijkvloers treft men de leefruimte met wenteltrap naar de verdiepingen. Via een luik kunt u naar een ruime droge kelder.

 

Aansluitend in de aanbouw bevindt zich de keuken (de welke terug zou kunnen gebracht worden naar een ruime stadstuin- om en bij 24m2) met zuidwestelijke oriëntatie.

 

Achter de keuken bevinden zich nog een compacte badkamer met douche en een berging. Op de eerste verdieping 2 grote slaapkamers, een badkamer en een appart WC. Op de tweede verdieping 3 zeer grote slaapkamers met mezzanine. Deze 3 slaapkamers zijn elk voorzien van 2 grote dakvensters en zijn zeer ruim en licht.

 

150.gif

Contact:

Rob De Schutter

0477 56 37 32

robdeschutter@gmail.com

bottom of page